dijous, 24 de març de 2011

Travessera de Dalt

Han passat uns anys des de la inauguració de la Plaça Lesseps. Falten encara algunes millores en l'accés des de la Ronda General Mitre i al centre de la plaça, una situació que ha d'acabar quan la L9 arribi a la Plaça.
El problema és, en tot cas, més greu entre Lesseps i la Plaça Sanllehy. La Travessera de Dalt no és soterrada en bona part d'aquest tram, els vehicles van a alta velocitat en els seus tres carrils i el pas de vianants comporta una llarga espera (superior al minut).

Els veïns de la zona es queixen i estan cansats d'esperar que altres projectes de ciutat segueixin frenant la remodelació de la via. A continuació el video que ens han ofert des de Btvnotícies.
Al final del video, en tot cas, veiem un cas evident d'individualització dels interessos. Si bé és cert que els autobusos turístics saturen una vorera de la Travessera, sembla que una part dels veïns proposen traslladar el problema a un carrer molt proper (St Josep de la Muntanya), on a banda de tenir voreres estretes hi conviuen una llar d'infants i un camí escolar. Sembla, doncs, que a falta d'una solució ideal, caldria posar-hi seny per no prendre decisions populistes però imprudents.www.btvnoticies.cat