dilluns, 28 de juny de 2010

500 posts

 Avui me n'adono que aquest post fa el número 500 a la història de Recordant el Present.

Aquest bloc va començar fa més de 3 anys. Ho vaig fer encuriositat pel que era un fenòmen incipient (no pas nou). Als seus inicis es pot dir que era un bloc contenidor, inspirat en la persona que em va motivar per fer un bloc similar, en David de Vida Quotidiana..

Amb el temps i l'aparició de facebook i les opcions de posar informació d'aquest tipus allà vaig abandonar del tot els continguts personals (res de restaurants, curses o experiències de viatges) no pas perquè no m'agradin aquests continguts, sinó més aviat perquè els lectors més fidels no sempre em coneixien.

Aquest blog va passar a ser un bloc d'anàlisi polític fet amb perspectiva "politològica". Però fer un blog elaborat i un xic acadèmic té el risc de perdre lectors. Per tant, arribem als 500 posts amb ganes de seguir, amb el convenciment que el model actual és interessant i, per sobre de tota la resta, motivat a seguir compartint la meva perspectiva de les coses que passen a Barcelona i Catalunya.

8 comentaris:

aubachs ha dit...

Felicitats andreu, i com se sol dir, per molts anys...

a més, m'has fet picar la curiositat i em queden dos per també fer els 500, així que tenim gairebé la mateixa 'edat'.

Salutacions i bon estiu

Miquel Saumell ha dit...

Felicitats, Andreu!

Frans ha dit...

M'afegeixo a les felicitacions, Andreu!
Ànims!

Ferran ha dit...

felicitats andreu!!sense entrar-hi cada dia quan me'n recordo entro al teu blog i llegueixo uns quants posts a l'hora, sempre interessants!!a continuar així!

A.Orte ha dit...

Gràcies a tots!

alfons.claver ha dit...

Per molts anys, Andreu!

MarcG ha dit...

Felicitats!

A.Orte ha dit...

Gràcies Alfons i Marc!