dimarts, 23 de febrer de 2010

40.000 euros

Aquesta és la multa que rep una companyia telefònica per publicitat enganyosa.

L'Agència Catalana de Consum ha tingut atreviment, tenint en compte que l'activitat no s'ha desenvolupat només en un àmbit català.  Diuen que el fan públic per a que els consumidors el coneguin i puguin saber quines empreses fan bé i quines no. El problema és que, possiblement, una multa tant ridícula el que acaba generant és la sensació que l'Agència no té prou capacitat per defensar els drets dels consumidors, ja que segurament aquesta quantitat servirà únicament per finançar la hisenda pública.

Quant la imatge de l'empresa, crec que actualment tothom sap com funciona el sector. Un marketing força agresiu i, sota el meu punt de vista, equivocat, de telemàrqueting (no m'imagino una companyia de televisors trucant-me per oferir un canvi de televisor) i uns preus molt per sobre de la mitjana europea. De res serveixen les millonàries multes per posar barreres.

2 comentaris:

Albert B. i R. ha dit...

El preu que hem de pagar pels serveis de telefonia mòbil i Internet són abusius. El perquè a aquest fet el podem trobar en aquesta diminuta multa, molt menor al dany causat. Com poden tenir tnata barra?!

瘋狂的 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.