dilluns, 2 de novembre de 2009

Font de la Granota


Cada matí passo per davant de la Font de la Granota, a Còrsega amb Diagonal. Sovint es troba envoltada de coloms, de molts coloms,que s'acosten a les seves aigües per refrescar-se.
Això, des de fa unes setmanes, no és possible. Un error d'una grua va trencar-la en dos i hores d'ara l'Ajuntament encara no l'ha arreglada. Segurament esperen que l'assegurança del rodatge se'n faci càrrec, però seria una pena que la reparació trigui molts dies.

Però de ben segur hi ha gent que troba a faltar la font, ja sigui aquells que prenen cafè cada dia a una insigne terrassa propera des de fa anys, o els que simplement hi passem. La font és la font i és part del mobiliari urbà.

No és comparable, però quan hi ha una avaria al metro, o a un avió, o fins i tot es fa un forat al terra, algú ho repara ràpidament. Quant trigaran en reparar la font?

1 comentari:

Daniel Vidal ha dit...

Dius:
"quan hi ha una avaria al metro, o a un avió, o fins i tot es fa un forat al terra, algú ho repara ràpidament"

Andreu, amic... Per on vius? És a la mateixa Bcn que jo? On escales de metro (ascensors, etc.) estàn permanentment espatllades? els llums si es fonen triguen 'x' a arreglar-se i els semàfors deixan de funcionar als 3 minuts de caure una gota d'aigua (restant així per unes quantes horetes)?