dijous, 16 de juliol de 2009

Editorials dirigides

No deixa de ser curiós que avui, com a editorial de la Vanguardia, aparegui una referencia a Port Aventura i les inversions fetes per La Caixa Criteria Corp.

Per poder entendre el perquè d'aquesta ubicació de la notícia en aquesta secció privilegiada, m'han recordat el recent nomenament del Conde de Godó al consell d'administració de la Caixa.

Com diria aquell... "no hace falta desir nada más".

4 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Andreu,
Encara que molta gent en dubti, tal com explico avui al meu blog el president que mana més de Catalunya és el president de laCaixa. Si dediquen editorials a altres presidents menys importants, per què t'estranyes que un dia en dediquin un a laCaixa?

A.Orte ha dit...

Per ideals... si reclamem que la classe política controli poc els mitjans, estaria bé que els mitjans no posin temes menors com l'oberta d'un hotel a Port Aventura a una pàgina d'editorial.
El dia que parlin de l'obertura d'un poliesportiu a Reus a l'editorial de la vanguardia diré el mateix...

Warmize ha dit...

Els mitjans estan al servei dels seus anunciants, grans empreses o corporacions. I els partits polítics depenen dels mitjans i de qui els hi dona suport, que són els bancs i d'altres...

by Daniel Vidal ha dit...

Efectivament, aquesta és lamentablement la perfecta radiografia dels mitjans al nostre país (arreu?).

També cal dir que els diaris s'estan tornant molt "simplons". Així doncs, l'obertura d'un hotel a Port Aventura és més "popular" que no un posicionament econòmic, filosòfic o étic.