dilluns, 22 de juny de 2009

Premis Blocs Catalunya

Un any més, STIC.CAT organitza els premis Blocs Catalunya. Aquest any m'he presentat. La meva única intenció és que, encara que sigui per curiositat, hi hagi gent que entri al bloc i potser així descobreixi nous lectors i nous blocs interessants.

He entrat a la categoria de política, que no és ben bé el tema sobre el que tracta aquest bloc. Com ja sabeu, fa un any que vaig veure que hi ha altres blocs que es centren en la ciència política i l'actualitat "partidista", ho fan de forma sistemàtica i editorialitzant les opinions. D'aquesta forma he anat orientant el bloc vers les polítiques públiques i la governança local, amb un contingut cada cop més residual d'oci i entreteniment però intentant que no sigui un bloc gaire tècnic. El fet que el bloc està agafant una forma i una temàtica més adulta, també ajuda a presentar-me.

En tot cas, si voleu votar en la categoria de política, estaria molt bé que ho feu per Recordant el Present, per Pati Descobert o per Ciència política (politòlegs de Catalunya), un projecte en el qual participo.

2 comentaris:

Toni Rodon ha dit...

Fet i votat! Però Andreu, una coseta: jo trobo a faltar les teves cròniques de les curses a les que participes. Una de dos: o et fa mandra o ja no hi participes :P

A.Orte ha dit...

Quan puc les faig a sedentaris.cat, que és la pàgina amiga on fer cròniques de curses, i també queda Facebook ;) En tot cas, en ocasions especials les seguiré fent.