dijous, 14 de maig de 2009

Compromisos institucionals (ii)

Recordeu el que comentava setmanes enrera? Ja tenim una primera lectura clara. De les 14.000 entrades institucionals repartides a la federació i València C.F, un 80% van anar a parar a seguidors de l'Athletic Club: una estafa al Barça, una revenda premeditada o habilitat institucional? En tot cas, el Barça com a club no es podrà queixar, té el president de la Federació que ha volgut tenir. I sembla una quimera que algú pugui jutjar amb proves a aquesta junta directiva de la Federació que reparteix 10.000 entrades i no té constància d'on acaben... o sí?

3 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Andreu,
Saps que et dirà l'amic Villar si llegeix això teu? "Encima de ganarnos (és evident que ell anava amb els bascos) todavía se quejan. Estos catalanes!" Però és el que tu dius, a la federació hi ha el president que el Barça volia. I si trien una persona com aquesta, després no tenen dret a queixar-se. Un cert tuf de corrupció hi és, sens dubte.

Marc Guinjoan ha dit...

Quin autètic escàndol això de les entrades... això de la federació espanyola de futbol és un lloc tan obscur?
sempre em quedarà però la mateixa pregunta que es fa l'Andreu: aquesta actuació era premeditada, era coneguda, les van revendre?

Toni Rodon ha dit...

Carai Marc, tu per aquí! Jo (que hi era) ho vaig preguntar a uns quants bascos i em van dir que les havien comprat a la revenda (uns fins i tot havien anat a Madrid...). Una vergonya. El camp semblava de l'Athlètic!