dilluns, 2 de març de 2009

TED

Els sopars amb gent que està a l'última en tecnologia, a banda de demostrar que jo estic per darrera, serveix per aprendre de les potencialitats dels mòbils/iphones/ipods de darrera generació en termes d'informació.

Vaig descobrir TED, una mena de conferència convertida en plataforma divulgativa sobre temes d'actualitat. Jo m'atreveria a dir que té la pretenció de posar sobre la taula els temes que la gent que remena les cireres al món, perdó, els EUA, vol que estiguin de moda. TED té alguns punts forts: el petit format de moltes xerrades, primordial en una societat que ha d'anar més vers un principi d'aprenentatge que no pas d'informació (que en sobra) , la qualitat dels seus ponents i la varietat de mitjans per mantenir-te al dia (blog, canal de Youtube i Twitter).

En definitiva, avui el presento i no sé si algú em pot recomanar alguns xerrada que hagi sentit. M'agradaria saber si sóc una mena d'estrany personatge que no està a la moda. No sé si m'acabarà agradant o no, però per si de cas no us sorprengui que esdevingui una font per detectar tendències.