dimarts, 27 de gener de 2009

Pàrquing de motos

Fa un any BSM es va obrir un pàrquing per ús exclusiu de motos i bicicletes a Gran de Gràcia (veure també la crònica a Recordant el Present). Fa poc temps l'ocupació era la que veieu. A un cost aproximat d'un euro/dia, semblava excessiu per usuaris acostumats a ocupar la via pública amb les motos. Però qui sap si això no canviarà. Dissabte i diumenge em diuen que només a Barcelona moltes motos van patir greus desperfectes per la caiguda de mobiliari urbà i arbres o simplement pels efectes directes del vent. el cert és que avui, des del carrer, es veuen motos dins, una novetat que fa pensar en que a vegades allò car pot resultar barat.

3 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Andreu,
Suposo que estaràs d'acord amb mi que si aquest pàrquing tan llampant l'hagués fet una empresa privada, a hores d'ara el seu director ja estaria a la cua de l'Inem.
Però com que ho paguem entre tots...

A.Orte ha dit...

Plenament d'acord amb tu, Miquel. En tot cas, posats a canviar el model de gestió de BSM i no gastar-se els calers en coses que no saben si funcionaran, que intentin no posar preus de mercat. El mateix passa amb els gimnasos públics...

by Daniel Vidal ha dit...

D'acord amb els dos punts de vista... Per cert, les motos no paguen zona verda (ni blava), no?