divendres, 19 de desembre de 2008

Homenatge a "Nautilia"Avui un post homenatge al que considero un dels blocs de referència, un dels 3 o 4 millors que conec, Nautília o Viajando Raro, de l'amic Frans.
Parlava fa uns mesos del turisme esportiu, o aquella gent que viatja per un esdeveniment esportiu, però també del "turismo corriendo".

Doncs bé, sense que el viatge fos ni esportiu ni amb motiu d'activitat, vam tenir l'oportunitat d'aprofitar el bon temps per fer una passejadeta en bicicleta vorejant la costa, creuant al Golden Gate i arribant al bonic poble de Sausalito.

Com podeu veure a la foto, el pont està molt preparat pel pas de vianants i ciclistes, tenint un ample considerable que només el vent i la quantitat de gent que el creua en totes modalitats eviten que es pugui apretar velocitat. Dóna gust poder fer esport en ciutats preparades pel trànsit de tot tipus de vehicles, almenys en una zona... altres zones de la ciutat es fa impossible per les increïbles pujades.


3 comentaris:

Enric Tomàs ha dit...

Ben tornat a casa amic Andreu. Espero que hagis pogut tenir unes bones vacances. Bon Nadal i bona entrada d'any!

Sedentaris.cat ha dit...

Merescut homenatge. Jo li vaig passar a una companya del treball un post del Japó de Nautilia i li va ser ben útil.

Això de fer esport (poc o molt) combinat amb turisme és molt recomanable. Jo vaig fer un "tour" en bicicleta per Paris i vaig gaudir-ne molt.

Ferran de Sedentaris.cat

Frans ha dit...

Moltes gràcies! A veure com puc correspondre...