dilluns, 1 de desembre de 2008

6 mesos de preparació per 10 dies


M'encanta preparar el viatge, no deixar gaire espai pel dubte, per pagar el preu de ser foraster. Si visito una ciutat que conec poc o gens vull saber quina és la forma de fer servir el transport per la gent d'allà i on puc anar a llegir si tinc una estona lliure.

En aquesta ocasió entro en la setmana que acabarà amb un viatge als Estats Units, concretament a San Francisco, costa nord-oest de Califòrnia i Las Vegas. Abans que alguns acuseu el funcionariat de viure bé ja us aviso que a l'estiu vaig fer molt pocs dies.

Compromisos personals m'obliguen a quedar-me 6 dies sencers a San Francisco, evitant així que el camí a Las Vegas el pugui fer amb calma.
La preparació d'aquest viatge ha estat intensa: fer el canvi de moneda quan estava més barat, a l'estiu (gràcies a la meva mare un canvi de 1,55 per cada euro... avui està a 1,28), trobar un vol barat de SFO a Las Vegas (Virgin America hi va per menys de 60 dòlars), un hotel a Monterey i un bon hotel a Las Vegas, però també una mica de lleure. Un lleure típic, anar a Mystère, un dels espectacles del Circ du Soleil a Las Vegas. L'altre, anar al partit de la NFL entre els San Francisco 49rs i els New York Jets. Segons llegeixo el partit té una durada de 4x15 minuts, però la durada real sobrepassa les 3 hores, sort que és a l'1 del migdia.

Tot i això, sempre queden coses pendents de fer: treure'm el carnet de conduir internacional, per si de cas, i comprar adaptador de corrent.

4 comentaris:

Frans ha dit...

bon viatge!
(i no sé si cal comprar un adaptador de corrent. Molts tansformadors -carregadors de mòbils, per exemple- funcionen tant amb 110-120 com a 220)

by Daniel Vidal ha dit...

Enveja, enveja, enveja!!!!!

Voldria comentar coses, pero només em surten pensaments impurs i envejosos, fruit per si no ha quedat clar, de la enveja.

Per cert, guanyes un gallifante amb el tema NFL. No et feia un seguidor del futbol americà.

A.Orte ha dit...

Prometo fer una crònica a l'alçada de les circumstàncies. En el cas de la NFL, tenia l'època de jugar al videojoc del Joe Montana i el Madden, coincidint amb l'esplendor dels Dragons però fa temps que estic desconnectat excepte un parell de Superbowls amb amics ianquis.En tot cas prometo detectar l'Henry de torn i explicar el partit igual que tu. Per cert, on puc trobar els resultats electrònics que poses tu com a títol de les teves cròniques esportives?

by Daniel Vidal ha dit...

JO m'he passat moltes matinades veient NFL en directe, moltes....

EL tema del resultats... en el meu cas, vaig decidir "agafar-los" de la pròpia web del Barça, a la crònica que fan de cada partit.

Tinc el costum de llegir les cròniques del partit tant a la web del barça com la de la pàgina web de l'equip rival... i veient les del Barça, vaig dir-me que ja tenia indicació dels resultats...