dimecres, 5 de novembre de 2008

Chicago 2016


Chicago i Obama són un equip. De fet, tot i ser un lligam personal, la connexió entre la ciutat on el nou president s'ha fet gran i la seva empenta en el futur seria més que lògica. Aquesta ciutat vol ser olímpica. Estats Unitats no ha celebrat els jocs des d'Atlanta 96, uns jocs desastrosos, amb pèssima gestió i una ciutat sense personalitat. Chicago té una carta de presentació interessant: un llac impressionant, una ciutat gran i bones comunicacions amb tot el món... i Obama.
Chicago és a hores d'ara favorita per ser olímpica, Madrid potser haurà d'esperar, tot i que diuen les males llengües que hi ha un centenar de persones que estan desitjant que Madrid torni a quedar segona o tercera per fer durar la història fins el 2020 per allò de seguir "xupant del bote".

2 comentaris:

Cesc ha dit...

A veure com se'n surt... a veure si aquest país pot acollir nous jocs olímpics i si el seu president no es transforma en un impresentable com la majoria dels últims... què hi farem... A Madrir hauran d'invertir molt per a competir!

David ha dit...

Xicago és una ciutat que pot sorprendre molt favorablement. I arquitectònicament és una de les millors ciutats del món occidental, amb permís de Barcelona. Respecte a Madrid...crec que la seva hora fou la del 2012. Ara ni l'aritmètica, ni la conjuntura ajuden.