dimarts, 28 d’octubre de 2008

Street View, disponible per Barcelona

Es comentava fa mig any a Nautília i sembla que han treballat ràpid, ja està disponible l'aplicació Street View en la seva versió barcelonina, disponible des de Google Maps. Sorprenen tres coses: el detall de tots els carrers i carrerons, superior al d'algunes ciutats americanes on s'han ignorat campus universitaris i determinats carrers, la quantitat de persones que es veuen en imatge (tot i que tenen la cara difuminada) i, sobretot, que la ciutat està molt neta...gràcies Maria per fer-me adonar d'aquest detall.

4 comentaris:

Sedentaris ha dit...

Andreu, gràcies per l'avís.

Es una aplicació per la que tinc força curiositat. A més, diumenge vaig anar a veure Vicky Cristina Barcelona en VO i així acabaré de fer-me una idea de com es veu Barcelona des de fora.

Això que dius de que estigui neta la ciutat és curiós. I el fet de que surti ara la versió per Barcelona del Street View ... no tindrà res a veure amb la campanya del .bcn?

Sigui com sigui, vull mirar de posar en el futur algunes rutes d'entrenament al blog i he de buscar el sistema (map my run, google maps, ...).

A.Orte ha dit...

És una coincidència, a Sevilla, Madrid i València també està tot just ara disponible. Tens raó amb les potencialitats de l'eina, jo l'he fet servir ja per situar hotels en un viatge.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tu per donar a conèixer que ja tenim Street View!!

Guillem Carbonell ha dit...

... a mi em sembla una passada. Ara que si nosaltres ja veiem tant de detall, quins detalls no deuen veure de nosaltres els que tenen poder?