dilluns, 27 d’octubre de 2008

Pugen els preus dels taxis... bon negoci?


Entenc que el col·lectiu de taxistes està espantat. Fan força hores, tot i que molts quan guanyen molts diners no redueixen hores, i ara amb la crisi econòmica sembla que no agafen tanta gent. És lògic, la gent segurament surt menys.

La resposta defensiva és pujar els preus, fins un 6%. Caldrà veure si és bona estratègia. En època de crisi molts productes baixen per fer-se atractius, però els taxis pugen per poder ajustar. Ves per on, potser enlloc de pensar-se el seu ús unes quantes persones ens ho pensem gairebé tots. En el moment que el taxi sigui més car que l'aparcament vigilat potser ens costarà menys anir al cinema o a sopar en vehicle privat.

3 comentaris:

Marchelo ha dit...

No hi ha dubte que és una mesura impopular que pot portar conseqüències negatives pel col·lectiu de taxistes. No obstant, s'ha de tenir en compte que la majoria de gent que agafa el taxi ho fa per necessitat imperiosa o perquè pot, així que no sé fins a quin punt farà canviar la percepció de l'usuari aquesta mesura.

Salutacions!!!

PD. per cert, m'agradaria posar-me com a seguidor del teu bloc, has posat ja el gadget???

A.Orte ha dit...

No sé si he de posar alguna cosa més que el link inferior, en tot cas, un blocaire s'ha fet seguidor sense haver-ho posat abans així que no crec que sigui difícil.

by Daniel Vidal ha dit...

Trobo que la pujada és exagerada, especialment per viatges a/ des de l'aeroport....

Els taxis: un conjunt de bones persones que, com a col·lectiu, es tornen una petita-gran màfia.