dilluns, 20 d’octubre de 2008

Emprenedors

El maig de 2007 vaig conèixer el periodista Lluís Caelles. Amb motiu de l'organització d'una Jornada sobre la relació entre Universitat, Empresa i Societat un amic d'una amiga, periodista de TV3, ens va parlar d'aquest periodista i d'un projecte televisiu sobre emprenedors (sent políticament correctes caldria dir emprenedoria), fet que va ajudar a que acceptés moderar una taula rodona molt interessant. Ha plogut molt i sorprèn com triguen en sortir aquests projectes, però si aquest temps ha servit per dissenyar-ho bé, ara, quan està a punt d'estrenar-se, em pica encara més la curiositat. Esperem fer una crítica positiva.

3 comentaris:

by Daniel Vidal ha dit...

I com no pot ser d'una altra manera, "la 2" demà estrena "fábrica de ideas", un programa que crec que serà força similar...

A.Orte ha dit...

Sembla fins i tot més complet que el de casa nostra, perquè a banda d'idees empresarials fan invents i altres aspectes vinculats amb la creativitat. Diuen els directors de programes de TVE que el programa ha sorgit d'un concurs d'idees entre els empleats, una idea que es fa a algunes empreses per incentivar la creativitat.
Crec que aquí o s'ha madurat massa el programa o bé s'ha volgut esperar massa a que hagués algun espai.

endora ha dit...

La Terribes és molt Terribes; cop de puntada de sabata i el programa en antena!