dijous, 9 d’octubre de 2008

Cap de setmana a Londres

Es planteja un cap de setmana a Londres, visita de cortesia aprofitant una oferta immillorable de la tant odiada Ibèria (espero que aquest cop no tingui retards).

Havent planificat bé el viatge i concertat les quedades personals, quedarà un espai lúdic per anar al teatre Shakespeare Globe, concretament l'obra "Burial at Thebes", i el museu de la Ciència, un dels que em queden pendent. I sembla que el temps acompanya, fet que ajudarà a passejar i llegir una mica a Hyde Park o al parc de davant del Tate Modern, un dels racons que més m'agraden en aquesta ciutat. Diumenge tinc pensat improvisar, tot i que dormint a Gower Street, just darrera el British Museum, la temptació d'entrar de nou a la seva biblioteca o quedar-me una estona a alguna de les seves sales potser em fa anar no gaire lluny.

3 comentaris:

Toni Rodon ha dit...

Andreu, et recomano el Richmond Park. Amb en Marc (Guinjoan) el vam visitar i la veritat és que en vam quedar meravellats. Llàstima que és un pèl lluny...
(per cert, si no tens seient, fes cuixes que al Globe patiràs...)

A.Orte ha dit...

Toni, tenia sient al Globe, pel preu no havia molta diferència. La propera visita ja aniré al Richmond, és una de les coses que queden pendents, no sembla que gaire gent ho conegui.

by Daniel Vidal ha dit...

M'ho apunto.... :)