diumenge, 21 de setembre de 2008

Cursa de la Mercè (resultat)Cursa ben organitzada i bona participació en la 30a Cursa de la Mercè, que coincideix amb la meva segona cursa de 10 kms. En la primera, com recordeu, vaig fer un temps de 57.57 reals (des de creuar la línia de sortida.
Avui he sortit seguint l'estratègia d'Himajina, aquella que diu que seguint els del teu voltant pots fer un bon temps. Efectivament, he seguit gent dels que van a 4.45 el km i al pas pel km 6 anava ja molt justet. Tot i així, milloro marca per 5 minuts amb la intenció de mantenir-la a partir d'ara.

Temps real 52:26 . Pas pel Km 5: 25m 12. Parcial segona meitat: 27:15; Posició 2890 sobre 7042 finalitzats.

3 comentaris:

Warmize ha dit...

Debería saberse también que empezaste tus andanzas en carreras populares con 7 años y medio, en Tarragona, en la carrera de Santa Tecla (23 de septiembre) allá por 1988. 5 o 6 kilómetros y los acabaste!

by Daniel Vidal ha dit...

Això són molts anys de pràctica esportiva-corredora :)

De veritat, felicitats... 5 minuts de millora és una gran progressió...

Per cert, jo no sé com aniries tu a la darrera part (la primera de les fotos, pujant Paral·lel), jo estava absolutament fós!

A.Orte ha dit...

Els darrers kms les cames anaven, simplement, per inèrcia. Cap sensació de pujada, ni bona ni dolenta. Se'm va fer llarga per haver fet els primers 4 kms a ritme de 45 minuts.