dilluns, 28 de juliol de 2008

La febre americana

Hem passat de no viatjar a no trobar gairebé ningú que no tingui pensat anar als EUA.
No en sóc l'excepció i abans d'acabar l'any podré complir aquests plans. Em sorprèn especialment la quantitat de gent que va a Nova York. El dòlar està barat, però d'aquí a tractar NY com una destinació Low-cost hi ha una una distància.
De fet, fa dos anys i viatge de 5-6 nits, amb avió, hotel i esmorzar podia sortir per uns 1.200-1.400 euros. Ara, en les mateixes condicions pot sortir per 1.800. No serà que al final no compensi tant en comparació amb anys anteriors? Algú ha fet una prova per verificar això?

4 comentaris:

aubachs ha dit...

jo vaig 'picar' l'any passat visitant uns amics. també a washington amb visita inoblidable a un lloc que tenen per allà. aleshores l'euro estava fort però no tant com ara, i un cop arribes allà te n'adones de com és de car aquí, així que prepara una maleta gran (la gent se'n comprava allà). I vigila si ets un fan d'apple!

by Daniel Vidal ha dit...

També vigila a l'aduana... (la del Prat)... especialment si la proporció maletes/passatgers és excessiva.
Per quines dates tens pensat anar-hi?

A.Orte ha dit...

Fins desembre no hi vaig.. tot sigui dit, jo no aniré a NY sinó a San Francisco.Aquest estiu,cap viatge.

Enric Tomàs ha dit...

Jo també m'ho he repensat anar, però no per arrassar les botigues sinó per visitar una país i unes ciutats, NY, per exemple, fascinants. Potser no té lògica, però trobo vergonyós anar a NY només a comprar. Significa tenir la ment tan sumament petita per no donar-se compte que és una ciutat que és molt més que botigues i consum.