dilluns, 7 de juliol de 2008

Escenaris al Barça


12 del migdia. Em passen a buscar per anar a exercir el meu dret a vot com a soci (amb número alt). A l'alçada de Maria Cristina ens trobem a un embús, més de 20 minuts fins accedir a la Masia. Un cop entro a l'estadi i m'apropo a la meva mesa me n'adono que de cada 10 persones segurament només 1 votava. La resta eren persones que tenien ganes de venir a passar un matí amb temps poc clar per anar a la platja. Me n'alegro que el club sigui quelcom viu, obert i amb capacitat d'atraccio popular. L'activitat estrella, donar una volta per la gespa i poder xutar a gol.

Després de mirar les paperetes que mancaven a les cabines teníem clar que el Sí guanyaria. Molts condicionants previs donaven aquesta sensació, inclosa una sospitosa homogeneïtat a la premsa en els darrers dies.

Pensant en l'immegiat, jo em quedo amb un escenari potser poc treballat però encara plausible. Tenint en compte l'aspiració del vicepresident Soriano, la Junta obligarà a Laporta a dimitir. Ho farà per evitar que els personalismes passin per sobre de l'interès del club. De ben segur aquest serà l'argument emprat pels defensors d'aquesta opció: un projecte comú no pot passar per la continuitat del major causant de la situació actual. En aquest cas Laporta sortiria de bona manera, sense que sembli que el fan fora per imperatiu legal. I a la vegada una part de la Junta podrà començar un nou projecte esportiu de 2 anys. La sensació és que la moció anava en contra del president i el seu comportament, més que per la gestió econòmica. Una dada: el 71% dels votants està d'acord amb l'elecció de Guardiola i estan d'acord amb la venda de Ronaldinho i Eto'o.


Us recomano una crònica més analítica a Vida Quotidiana.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ha dimitit

A.Orte ha dit...

anònim, potser tens informació privilegiada... fins dijous sembla que no es sabrà.En tot cas, és una opció.