diumenge, 29 de juny de 2008

L'Ajuntament no organitzarà pantalles gegants

Per la final de l'Eurocopa d'avui, el grup municipal del PP havia demanat pantalles gegants per seguir la final Alemanya-Espanya. L'argument, tant fàcil com que en casos de presència d'aficionats estrangers l'Ajuntament havia facilitat una "fan zone" a la Vila Olímpica i Fonts de Montjuïc.
L'argument em sembla trampós des del punt de vista esportiu, ja que en aquest cas els aficionats no es desplacen per veure el partit i perquè es fa en obert. Però llavors ve el risc d'haver donat espais per la trobada, a l'igual que és possible que alguns grups d'immigrants poguessin demanat organitzar una festa per un mundial de cricket i segurament es consideraria que és bo que es trobin.

3 comentaris:

defak ha dit...

El partit també era en obert a la resta d'Espanya, tampoc es desplaçaven i hi havia pantalles gegants a cada poble i ciutat...

Anònim ha dit...

No creus que darrera de la negativa de l'ajuntament de no posar pantalles per veure la selecció està la negociació del PSC amb ERC que van dur a terme durant la setmana anterior? Pels nacionalistes hagués estat dur veure la realitat que la majoria de catalans, no anteposen les seves diferents identitats. Es podria haver trencat aquesta fal•làcia de que els sobiranistes són majoria.

by Daniel Vidal ha dit...

Realment, i deixant de banda consideracions polítiques, la idea de pantalles grans per seguir determinats esdeveniments no té pq ser dolenta.

Ara bé... si és cert que cal determinar molt bé amb quins criteris es determina què veure.

Segurament, per això, la resposta més cómoda és no organitzar res. Ara bé... pq. en altres supòsits sí?