dimecres, 14 de maig de 2008

Fast Good... bona idea


Els qui seguiu Quotidianitats segur que no us diré res de nou. Els que vau venir amb mí, tampoc. La resta, accepteu que recomani per primer cop un lloc de menjar ràpid.


El Fast Good és una idea de Ferran Adrià i NH Hoteles. Un local modern, decorat en tonalitats verdes i blanques. Massa modern, pel meu gust, però un cop hi ets l'espai és ampli i profund.


A l'entrar et trobes ja amb els primers plats freds, els postres i les begudes. Sorprèn que hi hagi amanides de pràcticament tots gustos (la meva amb fruits secs i parmesà..crec recordar) i aigues d'aquelles que superen els 2 euros a qualsevol botiga especialitzada, pròpia de glaciar.


Els segons plats van des del pollastre, passant per entrepans calents de barra a les hamburgueses. Són aquestes, per la seva contundència, les protagonistes. N'hi ha de dos tamanys. La carn, excepcional, el pà està bé. Tot i venir amb safata les patates no estan incloses. El dia que vam anar eren més aviat normaletes. Les postres sense complicacions, un got amb fruita a trossets, pastissos, gelats... res que ens sorprengui.


En definitiva, si voleu menjar en 30 minuts, ràpid i amb una bona qualitat, és un lloc interessant i alternativa real a qualsevol altre local americà. Si sou d'aquells/es que sopar 2 plats us suposa un problema, també perfecte. No hi ha gaire gent, segurament hi ha gent que pensi que sopar hamburguesa, amanida, postre i beguda per 15 euros és massa. Jo dic que segons com, demanar el mateix i pagar 6,5 a un McDonald's pot ser car.

1 comentari:

Endora ha dit...

Driu, des que la teva segona vivenda està en diagonal que t'oblides dels plaers culinaris sense massa aspiracions com el que té el japoneset casolà del carrer comtal..., de tota manera estic una mica mosca amb el tema de la denúncia d'en Santamaria cap al FA. i si té raó? Jo de tu vigilaria...