dilluns, 7 d’abril de 2008

Vicky Cristina Barcelona, només en català?


Jaume Roures ha confirmat avui que la nova peli de Woody Allen, Vicky Cristina Barcelona, produïda per MediaPro, es veurà només en català i anglès subtitulat als cinemes catalans.

Si la resposta al tema de la poca oferta de films en català als nostres cinemes sempre s'ha orientat a les distribuïdores i cinemes em costa creure que aquí el binomi es trencarà i només tingui alguna cosa a dir la productora: sembla que la productora vol però, qui distribueix la peli arreu de Catalunya? Serà la pròpia Mediapro? I tenen els cinemes la capacitat de buscar un distribuïdor de fora de Catalunya per garantir versions en castellà i, per tant, més opcions d'omplir més sessions?

Si algú ho sap, si us plau, informi'ns!

3 comentaris:

David ha dit...

La contrapartida deu ser la pasta que ha rebut en forma de subvencions...

aubachs ha dit...

Vaig sentir ahir o abans d'ahir que mediapro treballa amb Warner com a distribuïdora. No crec que el senyor Roures faci res a la babalà, així que per una vegada igual deixo d'anar al Verdi a mirar la nova pel·li del Woody Allen i la miraré en català, per saber què se sent, més que res...
Per altra banda, em sembla que mediapro col·labora amb Antena3 d'alguna manera, una aliança estranya, o no tant si és cert el pacte Prisa+Telecinco (com va passar el dissabte amb el futbol, que el van fer a T5).

by Daniel Vidal ha dit...

Si les sales fosin independents..., i si els contractes de distribució fosin correctes...

Potser aquest cas genera prou debat per a que algu analitzi un tema que alguns reclamem des de fa anys... el dret de la competència al sector audiovisual, en el seu vertent del cinema.