divendres, 18 d’abril de 2008

Una recomanació


M'he fet molta gràcia trobar aquest bloc. Es diu "Stuff White People Like" (coses que agraden els blancs) i l'he trobat a partir de "tardor a l'euromed", un bloc de vilaweb que gestiona un col·lega pompeuà ara a Yale . En el cas de Stuff White People Like veu la llum una sèrie d'estereotips culturals i antropològics sobre els blancs. Però hi penses uns minuts i fa gràcia.

Confirma en bona mesura aquella màxima del marketing sobre els productes adaptats a grups de gent, sense ser un bloc sobre marketing. En aquest cas, la reflexió va més enllà: ni tant sols té sentit comparar occidentals i orientals, nordamericans vs. europeus. La divisió cultural-consumista és blancs i homes vs. la resta de la humanitat. I veient alguns posts te n'adones de la gran quantitat de productes que per un motiu o per un altre tenen accés fàcil una determinada part de la humanitat i d'altres no tenen accés.


Feu una ullada i ja em comentareu què us sembla.


1 comentari:

Endora ha dit...

Driu; gràcies per les recomanacions; ara que ets lluny les vaig güaitant a través del teu blog, els PP, Pasc i Panx, no m'informen de res.
T'enyoro, per cert...no és una declaració d'amor però...és que, ésto está muerto... ah! i llàstima que no sé anglès...