diumenge, 6 d’abril de 2008

Actualització: pas per cada quart de cursa
Km 2,5. 15:02
Km 5. 30:15 (15:13)
Km 7.5. 44: 39 (14:25)
Km 10: 57:57 (13:28)
Ja és oficial el temps de la cursa. El temps net és el que marca el moment que he començat a córrer (fins arribar la sortida he trigat força temps). Intentarem posicionar-me millor l'any vinent a la sortida per no tenir problemes de mantenir el ritme, fins ben bé el km 2,5 era complicat superar posicions encara que s'anés més ràpid. Felicito a Himajina per la seva marca (inferior als 50 minuts de temps net) i l'emplaço a que m'expliqui com es prepara amb el poc temps que té.

6 comentaris:

Frans ha dit...

molt bé! per ser la primera cursa està molt bé.

I comparteixo la sol·licitud perquè Himajina expliqui el seu secret (l'estrés, potser?)

David ha dit...

Jo al final he fet 57.00, o sigui que no devíem rondar massa lluny!

Em sumo a la sol·licitud i a més sol·licito que m'expliqui com s'ho fa per treure quatre o cinc posts per dia, incloent-hi tota la documentació dels "día de" corresponents ;)

Eva ha dit...

Molt bé Orte. No les tenia totes que fessis aquest temps, però estic molt contenta i satisfeta. Tenint en compte que no has entrenat gaire...A veure si l'any que ve millores marca, segur. Jo tornaré a ser la reportera gràfica pq participar a la cursa activament...ho descarto ja ara :)

Eva.

by Daniel Vidal ha dit...

Felicitats als partíceps (corredors i reportera gràfica).

I gràcies per la referència i les felicitacions. Suposo que més que res ha estat la sort de poder posar-me força davant a l'inici (només 30 segons de diferència entre temps real i net), evitant molts dels "taps" que heu comentat..

A.Orte ha dit...

Home, daniel, entre els taps que hem "patit" en david i jo (que ens ha fet fer 57-58 de temps real) i fer menys de 5 minuts el km hi ha diferència. El tap ens ha fet sortir tard i poder anar més tranquils fins arribar la GRan Via, però alemnys jo anava amb prudència al començament i segurament si enlloc de fer 6,05 el km durant l'estona de "tap" hagués fet 5,45 (que és el que he fet entre el km 5 i el 7,5) com a molt estaria en 56 min. D'aquí a 48 hi ha entrenament o un estat de forma magnífic que és el que volem saber ;)

by Daniel Vidal ha dit...

Creu-me Andreu... d'entrenament, cap. Únicament fa més de tres setmanes que vaig fer 8 qm. a la cinta. I em moria. I la mitjana de temps al gimnàs.. molt superior a la cursa.

Imagino que sempre intentes anar al ritme dels que t'envolten. I a l'anar una mica endavant, aquest ritme és una mica més fort (i hi ha menys taps).

A mi m'han superat unes 4.000 que han sortit darrera meu! (especialment a partir del qm. 4 on el ritme meu i els dels que em voltaven era molt, molt diferent).