diumenge, 6 d’abril de 2008

Cursa... ara descans!

Entretingut "passeig" matinal per l'Eixample i litoral de Barcelona per la Cursa dels Bombers. 10 kilòmetres des de la sortida fins l'arribada, passant per Passeig Colom, Paral·lel, GRan via (fins cantonada Sardenya), Ronda Sant Pere i Via Laietana.

El meu temps real ha estat de 57:56 (temps provisional). Estic
satisfet. M'ha costat sortir gairebé 5 minuts per la prioritat dels que tenen marca per sota dels 53 minuts, d'aquí que hi hagi temps oficial i temps real per cada atleta.
El meu ritme de pas ha estat d'uns 6 minuts km fins passada mitja cursa, on he pogut baixar de l'estimació d'1 hora que presagiava a meitat cursa. Estic molt satisfet per no haver tingut cap molèstia física important ni un cansament general. Repetirem sense prometre baixar de marca. Per fer-ho hauré d'entrenar més. Queda molt lluny emular en F.S. i la seva proesa a la mitja marató i marató.
Chapeau per l'organització i pels 15.000 valents i valentes que han pres part.

5 comentaris:

David ha dit...

Felicitats pel registre! Si fa no fa devem haver fet el mateix registre. Al final per temes d'aparcament he arribat una mica tard. He intentat veure si us detectava a l'arribada, però entre tanta samarreta vermella era complicat ;)

Endora ha dit...

no es una mala marca, pero mi abuela ha hecho 51'15'.

Cneo Pompeyo Escipión

Endora ha dit...

Tu ego nos ha echado fuera de Barcelona.


Mayo del sesenta y ocho.

Endora ha dit...

Querido Andreu;
No t'ho prenguis malament. He comès l'errada d'explica'ls hi a Pompeyo i a Mayo68 la teva marca a la cursa i vés per on que ... no he sabut dir que no a parlar en veu seva, o ...ha estat a l'inrevès? no tinc caràcter...
Bé, jo sóc una persona que valora els esforços i et felicito, però t'emplaço ara ja a fer una marató sencera.

Anònim ha dit...

Andreu,

Es molt positiu que haguessis acabat amb bones sensacions.

Per la marca no val la pena capficar-se, es tracta de disfrutar i tenir salut. Som esportistes populars :-)

Fins aviat,

F.S.