dimarts, 11 de març de 2008

Puigcercós i el "America's got talent"

Puigcercós prepararà segurament un Congrés Nacional magnífic, té gairebé 4 mesos. Amb tant temps podria assemblar-se a una convenció de partit americà, amb "performances", concerts, confetti i una gran gala de llum i color.
Aquests mesos servirà per a que Puigcercós faci el seu propi casting per aplegar-se de suport.Ho tindrien fàcil els del Polònia, en una època de programes de tele sobre frikies que es postulen com artistes. No en dubtem que del seu èxit o fracàs dependrà el futur de la Generalitat. I un cop més els catalans haurem vist que una divisió interna (o lloable democràcia interna) haurà trencat un govern que, aquest cop sí, sembla que començava a funcionar en temes com política social (educació òbviament no), economia i política territorial.
Però la vida a vegades no deixa propines i quan un partit no acaba d'acceptar el seu rol al sistema de partits li pot suceeir que es busquin solucions en pro de l'estabilitat del país.

1 comentari:

Enric Tomàs ha dit...

Aquests últims anys el paper d' ERC ha estat més en la línea de fer oposició que en la de fer Govern. No sé que passarà amb el Govern, però dins el partit crec que s'acabaran imposant o almenys tindras molt més pes, les tesis d'Uriel Bertran o Joan Carretero en pro de més autonomia. A més, Carod ha parlat molt del 2014, però personalment no sé què és veritat i què és propaganda política.