dilluns, 24 de març de 2008

Algunes fotos d'Holanda (excepte Amsterdam)


Vista des del jardí de casa Javi i Laura a Leiden

Marken a 0 grausvista de Delft

4 comentaris:

Endora ha dit...

Ei... si és que fas una cara...deu cardar un fred! De tota manera feu molta enveja quan una està assentada a la cadira tancada en un despatx i veu el sol que peta fora a la "nostra criticada però sempre estimada" Pça Catalunya, i pensa: qué tal transportar-te a la terra...de...bé a qualsevol terra i gaudir de l'oci i la vida? Bé, un record fort i ep! sembla ser que el formatge pudent i els racons holandesos et duen al bon encert de reconèixer la sensatesa de certes mides mediambientals del conceller Baltasar!

elpatidescobert ha dit...

Hola Andreu, fent el xafarder m'he topat amb aquest blog. Et passo el bloc que hem fet entre uns quants companys de polítiques, molts dels quals vam ser alumnes teus.

http://elpatidescobert.blogspot.com/

Sort.

A.Orte ha dit...

patidescobert. Benvingut al bloc, jo he fet una ullada al vostre i posaré l'enllaç per a que altre gent pugui tenir accés més directe. Em pots dir qui ets més concretament?
Molta sort.

elpatidescobert ha dit...

Uix. Hola Andreu, no recordava que encara no haviem obert la secció de "Els nostres noms". Som Marc Sanjaume, Marc Guinjoan, Sílvia Claveria i (qui t'escriu) Toni Rodon.