dimarts, 12 de febrer de 2008

Vespre thermomixer


Un regal de Nadal/estrena de vida en comú difícilment igualable ha propiciat que, com a servei postvenda, hagi pogut participar en una classe de cuina amb la Thermomix TM 31 (últim model).
Presència abrumadora de dones majors de 60 en un repartiment de gènere molt proper a la que tots/es espereu, de 8 dones per cada home. I sí, hem cobert l'expedient.

Aquesta màquina, per qui no ho coneixeu, fa de tot. Per posar-vos un exemple, sense la intervenció de cap més instrument que un forn pel cas del pa hem fet: Pa de xocolata amb panses, de pernil i formatge. Verdures al vapor amb salmó també al vapor. Una amanida amb tots els condiments trossejats, una crema de verdures i un xarrup de mandarina.

Rectifico, no hem fet... han fet les responsables de l'empresa. Seguirem practicant per poder ensenyar algun dia en fotos les nostres obres (modernistes, cubistes o impressionistes, ja veurem).

7 comentaris:

David ha dit...

Osti tu!! Això sí que és una excursió friki! ;)

Frans ha dit...

l'eina de les mares molt ocupades! ens hauries de fer unes trufes de xocolata, que surten molt bones...

endora ha dit...

jo he tastat... els núvols! ep... de debó... lo nen em va convidar al tast... d'un i realment toques el cel!

p.s. andriu, sento revelar públicament que et dediques els caps de setmana a fabricar gominoles per paliar les depres que et provocar el Barça!

minimontse ha dit...

Ostres Andreu, ja sou de la secta!!!!
Jo li trec molt de partit, val la pena si t'agrada cuinar. Si no, és una pèrdua de diners. Ja us passaré receptes, he, he...

Miquel Saumell ha dit...

Quan fa un mes jo vaig dedicar un post frívol (*) a aquesta màquina algú hem va dir de tot. Ara veig que no sóc l'únic que tracta el tema -tot i que el teu post és més seriós- i és tot un consol. Jo encara no el tinc, m'esperaré que treguin el nou model que fa la compra al súper i tot. Sembla que és a punt de sortir al mercat.
(*) http://elradardesarria.blogspot.com/2008/01/s-que-tot-s-poltica.html
Interessant el teu blog, m’agrada.

by Daniel Vidal ha dit...

Llegir blocs resulta molt, molt instructiu....

A.Orte ha dit...

Miquel, benvingut al bloc i gràcies per participar. Jo opino que qui creu que algú, pel fet de tractar temes seriosos, no pot parlar d'allò humà de tant en tant és que no viu feliç.
Hi ha blocs amics que parlen de fet d'allò humà i molt poc d'allò diví, i et garanteixo que la serietat professional i personal del personatge no queda en absolut tacada.
Va haver un cop que un sociòleg més o menys reconegut, a una xerrada de sobretaula que va derivar en futbol i altres aspectes de la faràndula, va venir a dir que ell no havia vist ni un segon de Gran Hermano, OT ni coneix Ronaldinho. Es pot ser sociòleg i no tenir cap notícia d'això? És pot tastar el caviar i gaudir-lo sense haver tastat abans la shawarma i el mcdonald's?