dimarts, 19 de febrer de 2008

Un cop més censura dels alumnes a la universitat

És cíclic però a cada campanya electoral hi ha algun tipus de problema a la UPF. Si al maig va ser l'anul·lació d'una xerrada de Jordi Hereu (un greu enemic de la pàtria catalana), ahir es va negar la possibilitat a la candidata del PP.
Del tot intolerable per molts motius. Entre d'altres perquè segurament molts d'aquests nois els estem pagant el seu xiringuito i lleure a la universitat: la matrícula val 1.000 euros i el cost real és superior als 5.000. Els donaria dues alternatives, o deixen parlar a tothom (recordo un cop més que Otegi va parlar a la UPF i no va passar res) o que paguin els 5.000 euros que costa la seva "educació". Universitat pública vol dir també comportament en públic digne.
Per cert, on era la declaració pública del rector quan l'agredit fou una associació de caràcter no ideològic que organitzava un acte de lliure accés (no obligatori) per tots els estudiants que pensen en el seu futur professional?

5 comentaris:

by Daniel Vidal ha dit...

Encara que sigui per privat... em passes la referència a aquesta associació de caràcter no ideològic que organitzava un acte de lliure accés (no obligatori)? (qui/quan/què) ??

Gràcies

Per cert: Poca vergonya la d'aquests ....

A.Orte ha dit...

No hi ha cap problema en dir que, si no m'equivoco, en una UPFeina una associació d'estudiants va treure una pancarta de l'Associació d'antics alumnes. Per cert, em sembla que a dia d'avui no hi ha cap restabliment.

Enric Tomàs ha dit...

Segons explica avui El Pais, el rector de la UPF podria haber demanat l'entrada dels Mossos a la UPF per assegurar l'acte.

No creieu, que el rector Joan Moreso podria haber fet més per assegurar la normal cel·lebraciño de l'acte?

David ha dit...

Més aviat on era la Universitat, ja que estava pagada una persona de seguretat que en el moment dels fets no hi era... I millor que no em feu parlar de l'actitud d'alguns responsables universitaris, mig donant-los la raó a un grup d'intolerants...

Miquel Saumell ha dit...

Més a http://elradardesarria.blogspot.com/2008/02/fora-feixistes-de-la-universitat.html