dilluns, 18 de febrer de 2008

Resum cap de setmana (II)

Política: Estic agafant forces per seguir la campanya electoral, on espero analitzar les propostes més realistes dels dos candidats amb més possibilitats.
Em sobta: que CiU m'estigui donant la raó en l'article que em van publicar a la Vanguàrdia l'any 2006, en el qual deia que darrera la recerca de desgast en el mític "el PSC és una sucursal del PSOE" hi ha el desig de que això realment sigui així i el reconeixement de que en els darrers anys no ha estat així, com demostra que tornin demanar la injerència del PSOE en la política catalana.
L'anècdota: m'he trobat amb un amic que treballarà fins l'abril a Moncloa (guanyi qui guanyi). La seva reacció al veure'm, de manera inesperada,va ser alertar-me de l'ambient que es viu a Madrid, on sembla que dades de Moncloa donen com a escenari possible una victòria del PSOE en vots i del PP en escons. Jo crec que l'abstenció aquí serà més alta del que la gent creu, tot i que dubto que arribem al 80 de participació de 2004. Tanmateix sembla que Gallardón podria dimitir i Mrs. Bottle seria l'alcaldessa.
Televisió: M'ha agradat molt el programa especial González vs. Aznar d'ahir nit a la Sexta. Un reportatge interessant sobre els debats televisius de la campanya de 1993. La tele hauria de tenir molts casos com aquest.
Esport: Res a dir, no sé si el penal de Juanfran va a favor de la meva salut o bé en contra... Jo que vola patir només als partits d'entre setmana a partir d'ara?
Oci: Dijous 14, gran boda, íntima, amb gent molt agradable, barreges culturals. Una experiència molt maca i uns amics als qui desitjo el millor, s'ho mereixen perquè els ha costat molts viatges i períodes separats poder arribar a estar junts. Dissabte va seguir amb una trobada cultural-turística per ciutat vella i la barceloneta.
Expectativa de la setmana: anar als dos compromisos lúdico-coctelers de dimecres (amb Barça) i dijous i escoltar una mica Lucrezia Borgia abans de divendres, la que serà la primera experiència meva al Liceu amb la que sembla una referent de l'art operístic, Edita Gruberova.

1 comentari:

aubachs ha dit...

L'escenari seria realment divertit des del punt de vista del vici...
respecte les prediccions de participació, jo la veig tirant a la baixa, a menys que hi hagi algun sotrac fort. Ara, en nombre de vots serà probablement ajustada , així que divertit realment seria l'escenari.