dijous, 7 de febrer de 2008

Copa del Rei de Basket


Avui comencen 4 dies apassionants pels seguidors del basket. Bona organització i, per primer cop, segurament els 8 millors equips del campionat es jugaran un títol de molt valor (algú pensa que hauria de donar plaça per l'Eurolliga per acabar-li de donar premi).
Barça, Joventut i Akasvayu juguen amb poques opcions de victòria. No ens enganyem, Madrid i Tau estan en millor forma. El Barça per la seva irregularitat i la incògnita en el rendiment de dos jugadors que per diversos motius no es sap com estan físicament. Kasun ha estat operat del cor fa menys de 3 setmanes i el nou arribat Gary Neal és una incògnita. Segurament el Barça necessitaria d'un jugador d'aquest perfil (mireu vídeo. Kenny George, un 2'31 m de la lliga universitària)per millorar el joc en la pintura:

Per altra banda, Joventut fa un joc molt atractiu, però les darreres setmanes demostren que cada cop més depenen de l'estat de Rudy i Ricky. Segurament l'únic equip fort d'Europa on el pes específic de l'equip el porten productes del planter.
Per últim Akasvayu Girona ha fet canvis importants en l'equip. Han donat la baixa a dos jugadors i n'han fitxat tres de nous. El partit contra el Madrid, que té baixes importants també, els fa jugar sense pressió. De tota manera, juga divendres i arribar diumenge a la final es disposa com altament improbable per un equip poc dominant.

2 comentaris:

aubachs ha dit...

No sabia que ets basquetbolero...ja en som dos! Per cert, estàs en forma?

A.Orte ha dit...

Jo em considero en forma, però la forma crec que em va abandonar. Estic per fer 4 tirs, però tinc el genoll força fet caldo com per pivotar sense fer 44 passos :)