dimecres, 30 de gener de 2008

Passa alguna cosa a la medicina privada?

Espero que algú expliqui, raonadament, per quin motiu en poques setmanes tres persones han mort després d'una operació de reducció estomacal, totes elles a la medicina privada. De ben segur la medicina privada dirà que és una relació espúria (poder sí), també dirà que operen molta més gent que la pública i, per tant, és una qüestió més aviat estadística. Sigui com sigui, requereix d'una investigació i, s'hi escau, caldria anul·lar aquest tipus d'operacions fins que es demostrin els motius.

Sempre s'ha dit que, per una operació traumatològica, ves a la privada que estaràs 2 dies com a un hotel. Aquest fet i totes les experiències que coneixem sobre reducció de costos en determinades proves (vaig estar amb uns lligaments creuats trencats 6 mesos sense saber-ho) determinen que no tot or rellueix.

2 comentaris:

David ha dit...

No tot són les habitacions estil hotel. En això és una de les poques coses que li dono la raó a en Vicenç Navarro.

Anònim ha dit...

Trobeu normal que per una revisió ginecològica no puguis demanar hora fins a l'any següent, i tot i aixi només et farien les proves de rutina perquè la ginecologa no té hores???Trobo vergonyós que la sanitat pública vagi d'aquesta manera.