dimecres, 9 de gener de 2008

Marxo a Edimburg

Marxo de seguida cap Edimburg al PSA-Conference on Territorial Politics de l'associació britànica de ciència política. Tinc interès en aquesta ciutat, que crec menys esmentada que Dublín però que sembla tenir un alt interès.
Diumenge informarem, amb fotos.

4 comentaris:

Enric Tomàs ha dit...

Jo hi vaig estar aquest estiu i em va sorprendre molt gratament. No et perdis, si tens temps, el Castell, Hollysrood Palace, y camina per Royal Mile. Consell: tot i que és de guiri, no diguis "No" si t'ofereixen audioguies. Són molt útils i amenes.

David ha dit...

Bon viatge i a veure si les aerolínies es comporten! No conec Dublin, però a mi Edimburg em va agradar molt.

by Daniel Vidal ha dit...

Voilà un altre missatge de bon viatge !

Ja explicaràs...

endora ha dit...

Tú a Edimburg i en Sala Martin personatge del Polònia!