dijous, 20 de desembre de 2007

Sopar i nit de nadal de l'Associació Antics Alumnes


Tot i les nombroses cròniques molt encertades als blogs Himajina i Quotidianitats no puc deixar de posar la foto (extreta d'himajina) del final de festa amb els membres de l'associació.

Sopar al Rodizio, un buffet amb força varietat per aquells que no vulguin menjar només amanides i un munt de carn de segon. Diversos temes estrella, entre els quals hi destaco una foto d'una web on ens connectem amb els nostres coneguts i amics i que Himajina esmenta a la seva crònica, foto que ha tingut ja diversos comentaris d'admiració per part d'algunes amistats meves.

Visita a El Periódico, molt curiosa, centrada en l'àrea d'infografia, on vaig poder comprovar que tampoc treballen en unes condicions materials-tècniques magnífiques (tenen poc espai, bàsicament amb un PC) amb el qual té força mèrit perquè te n'adones que és tot treball en equip i talent en parts iguals.

Posteriorment, cocktail a la Casa Fuster. Local encantador, cocktail raonable a preu exagerat (sota el meu punt de vista) i bona companyia. I promesa de córrer la Sant Silvestre, tot i que a hores d'ara estic ja pensant què he de fer per poder baixar d'una hora i cinc minuts sense deixar-me l'ànima.

3 comentaris:

penyabogarde ha dit...

RESULTES INTERESSANT...MIRA, MIRA....

penyabogarde ha dit...

RESULTES INTERESSANT...MIRA, MIRA....

A.Orte ha dit...

Tu resultes un mític jugador, quin crack!