dilluns, 17 de desembre de 2007

Crònica fiorentina. Capítol I. Conferència

Conferència sobre metodologia en les tesis doctorals de diversos departaments de polítiques, alguns d'ells molt reconeguts: LSE, SciencePo, Universitat de Florència, Institut Universitari Europeu, Universitat de Centre Europa (CEU) i UPF.
El meu panell, força interessant i heterogeni. En destaco els articles del meu company de departament i columnista de l'Avui Jordi Muñoz i el d'un candidat de l'IUE.

Les crítiques al meu article, previsibles (en el sentit de que les esperava) i interessants. Les propostes de millora, encara millors. La idea d'aplegar a facultats de primera línia i l'opció d'altres amb objectius formatius similar, és sense dubte una bon escenari per nosaltres, per tenir un públic bo en qualitat i la millor acció publicitària per la upf, que pel cost de 6 vols d'anada i tornada s'ha vist representada allà en qui vol seure. Ara només falta que la gent sortís contenta dels articles presentats pels Pompeuans, cosa que em consta que en línies generals és així, o com a mínim ningú surt dient "no sé què hi fan aquests".

2 comentaris:

by Daniel Vidal ha dit...

Aquesta vegada, cap problema amb els vols? :)

A.Orte ha dit...

Alitalia ha funcionat correctament i les preguntes sobre el seu futur els fan més aviat gràcia. El pitjor d'alitalia és clarament el seu entreniment a vol i el millor que en 4 vols amb 2 escales no hem repetit snack.