divendres, 2 de novembre de 2007

Sarkozy marxa de la CBS

Alguns mitjans acusen Sarkozy per estar sobreexposat als mitjans internacional, però quan ha deixat una entrevista per tenir preguntes sobre la seva vida privada també se'l critica i se'n parla d'això. Òbviament si el cap de premsa va avisar sobre els temes dels quals no volia parlar, ell té tot el dret a enfadar-se.
Molts mitjans han sortit en defensa de la periodista. Lluny de la realitat, a Estats Units és una presentadora molt popular i els que l'odien l'acusen de voler figurar-hi massa. Déu tenir un estil similar a la Mònica Terribas, amb la diferència que la d'aquí respectaria el que un cap de premsa li diu, aprofitant el temps en preguntes més substancials.
Per tant, des d'aquí celebro que algú que no cobra per ser entrevistat reivindiqui el respecte al que prèviament s'ha acordat.

1 comentari:

Enric Tomàs ha dit...

Està clar que la vida íntima del presidente de la Repúblique no és notícia, però en el cas de Sarkozy cal posar alguns matissos: ell mateix va utilitzar la figura de Cecilia repetidament durant les eleccions (de la mateixa manera que va fer Ségolène Royal amb el seu marit). A més, segons es diu, Cecilia tenia molta influència en la presa de decisions de Sarko, fins al punt que havia sugerit el nom d'alguns del ministres del govern. Per això, crec que podem preguntar-nos quina part del divorci té repercussions només en la parella i quina afecta als interessos de França. En aquesta segon punt, penso que la periodista sí te dret a preguntar.