dilluns, 26 de novembre de 2007

Desembre blaugrana

El proper dissabte comença un veritable "tour de force" per les aspiracions blaugranes. I podria arribar en una situació de crisi interna del vestidor, que no necessàriament cal considerar-la de resultats i de joc.

Espanyol, València i Reial Madrid seran tres dels rivals a batre en menys de 20 dies. Tres compromisos, dos d'ells fora de casa, que poden agreujar les expectatives de triomf en lliga.

Passi el que passi, cal prendre decisions però no cremar-ho tot.
Si l'entrenador diu que Edmilson té una part de raó al dir que hi ha ovelles negres i la Junta directiva opinen el mateix, cal treure aquesta ovella negra a temps.

Recordem que al Madrid tenien una ovella, força grassa per cert, que un cop treta ha coincidit amb resultats positius.

Ara s'ha de tenir tota la valentia que va faltar amb Rivaldo i vendre en Ronaldinho, abans no sigui massa tard en la vessant econòmica i de dinàmica de vestidor.

Referents joves s'han demostrat que en tenim: Iniesta, Messi, Bojan. Sense oblidar-me d'Eto'o. Quatre jugadors que passen per ser el futur del club. Crec que val la pena apostar per ells, enfortir l'equip al mig del camp en la línia que s'ha fet amb Milito, Abidal i Touré:jugadors de farciment d'alt nivell.
De ben segur que amb els diners d'un Ronaldinho que no té compromís ni autocrítica podríem entrar al mercat sense pressa però tampoc sense tornar-nos bojos.

Sempre m'ha fascinat la forma que té el Milan per reconstruir-se i formar equips molt competitius. Sempre acaben tenint un equip veterà, però sempre guanyen un títol gran cada 2 anys.

2 comentaris:

Enric Tomàs ha dit...

Tens raó sobre Ronaldinho, però, collons, què díficil es dir adéu... Ens ho ha donat tot, ha fet de tot a Can Barça. Un paio capaç de donar una pasada amb l'esquena (espaldinha) mereix estar al Barça. Ara bé, és cert que se li en redot tot, que ja no té compromís, ni entrena lo mínim ni res. Quina manera de deixar-se!
Sobre Messi, dos o tres anys i venem-lo. És un jugador extraoridnari, però penso que mentalment pot ser vulnerable i, sobretot, influenciable.

Força Barça!

David ha dit...

El Ronaldinho ja fa mesos que hauria de ser fora del Barça. Si juguem als mercenaris, juguem-hi, però hi juguem tots: jugadors i club. Aquest senyor ni costa quatre duros, ni és l'ànima de l'equip.