dilluns, 15 d’octubre de 2007

Marlango: The electric morning


He de reconèixer que no sóc un especialista en música, sovint descobreixo nous sons dels estils de música que m'agraden, gairebé cap d'ells purista. No sóc un rocker pur, però sí que m'agrada el rock que proposen Placebo. Tampoc sóc un apassionat del jazz clàssic però sí puc recomanar l'Acid Jazz, el groove i tantes altres variacions més habituals als locals "lounge" de Barcelona.
I perquè no dir-ho, recomano enèrgicament escoltar Saint Etienne, una banda britànica de música electrònica amb bones lletres.

Us preguntareu, on queda l'estil de Marlango? Doncs ben bé no ho sé. Quan algun cop m'han preguntat a què s'assembla, contesto que sona a Marlango, sona a Watling. Una veu pròpia i unes cançons que tenen una influència clara de Tom Waits.
I donada aquesta resposta tant poc original, si em pregunten quina altra banda recomano, contesto que l'únic que sé és que Placebo, Saint Etienne, Air, Frou Frou i Marlango tenen una cosa en comú, són autèntics.
Espero l'oportunitat d'escoltar-los en directe.

4 comentaris:

Endora ha dit...

Bona banda i bona veu la Leonor.
Una altra veu amb els seus músic que jo afegiria és la de l'actriu Najwa Nimri. Té en el seu haver l'entrada de la música del programa "Versión Española".Eés d'aquelles peces, però, que s' han d'escoltar poc per sentir-les molt, fet que s'ha lesionat per la quantitat de vegades que ha estat punxada pel programa i altres referències.

end ha dit...

A voltes:
Per a bona música, o millor dit música de la bona t'ha aconsello aquest blog:http://www.lallavedecristal.blogspot.com/

Arantxa ha dit...

A mi tampoc se'm dóna bé posar etiquetes, ni explicar estils pero se que porto tota la setmana amb la cançó Hold me tight ficada al cap. És molt suau pero es fa notar. Si encara no heu vist el video de la cançó feu-ho, val la pena. Surt la vena entre ingènua-sexi-boja de la Leonor Watling que ha sortit alguna de les seves películes.
Per cert molt currat el blog Andreu!!
Petons!

A.Orte ha dit...

Gràcies Arantxa. Benvinguda al Bloc.