dimarts, 23 d’octubre de 2007

15 dies més sense tren

D'acord, l'AVE arriba al 2007 per culpa de governs anteriors i després de crear problemes en les rodalies que tampoc s'havien actualitzat.

Però el problema d'aquests darrers dies arriba a la incompetència de l'empresa que fa les obres i del contractant, el Ministeri de Foment. Qualsevol excusa vinculada al clima i a la responsable.

L'empresa ha de ser expedientada per investigar si es va posar en perill durant diversos dies als viatgers de trens coneixent els esborancs.
I la Ministra "Maleni" Álvarez ha de ser fulminada, a petició del Tripartit.
Qualsevol altre solució no només és cobard sinó que posa en compromís tots els dubtes. Fins ara ho podien discutir les persones que estan molt interessades en la política catalana, els símbols i l'autogovern.
Ara ha entrat un tema susceptible per tota la resta de població, aquella que el PSOE sol tenir garantida. I tot i que alguns segueixin anant a votar, molts altres tindran un greu dilema al març.

1 comentari:

David ha dit...

El gran problema és que ningú ha respost una pregunta: què passarà amb les rodalies el dia en què acabin les obres? Molt em temo que continuaran els retards i la gent anant com sardines. El que han fet aquestes obres és evidenciar que s'està operant al límit de les possibilitats, sense que hi hagi cap pla d'ampliació seriós a la vista.