dimarts, 25 de setembre de 2007

Laporta s'equivoca

Greu decepció ahir la compareixença de Laporta a El Larguero de la Cadena Ser.
Una entrevista de gairebé 1 hora en la qual Laporta va estar molt a la defensiva en la primera franja, la dedicada a repassar l'actualitat esportiva. Ben fet, sobretot tenint en compte que a Madrid qualsevol comentari fora de l'esperat ajuda a desestabilitzar.
El que no em va agradar tant va ser tots els comentaris polítics que va fer. Molt hàbil De la Morena quan li va preguntar si després de president del Barça voldria ser el nou líder de la política catalan. La conversa va derivar sobre la polèmica de les seleccions catalanes i l'encaix de Catalunya a Espanya.
Problema greu, sota el meu punt de vista, a l'entrar en un tema que a la resta d'Espanya pot no agradar. No és la persona adïent, en tant que va parlar com a President del Barça. Era suficient deixar clar que el Barça és un club que representa Catalunya a tot arreu (només cal llegir la premsa estrangera en les cròniques dels partits de Champions) i que el Barça té aficionats arreu del món. Per mi tota la resta de comentaris ultralimiten el seu càrrec, igual que Núñez i Gaspart són del PP i mai van fer ostensible cap mena de simpaties amb polítics.

1 comentari:

David ha dit...

Totalment d'acord: mentre sigui president d'una entitat com el Barça hauria d'abstenir-se barrejar la política amb el funcionament de l'entitat.