dimecres, 4 de juliol de 2007

Zapatero promet tornar rodalies


En el debat sobre l'estat de la nació (ara redefinit a Catalunya com a debat de política general), Zapatero va prometre cedir rodalies a Catalunya al gener del 2007. A veure si es compleix. Ara el problema seran les condicions d'acceptació. La Generalitat ha de negociar molt bé i portar de la mà de la gestió dels trens els diners necessaris per fer una inversió, com a mínim, tant gran com la que no s'ha fet darrerament.

3 comentaris:

M. B. N. ha dit...

Això és fantàstic, oi? S'ha d'agraïr que finalment s'hagin decidit a traspassar rodalies però que no s'oblidin de passar un xec amb els diners per cobrir el dèficit acumulat en manteniment...almenys perquè sigui realment un traspàs que posi el cronòmetre a 0... a partir d'aquí el què passi serà responsabilitat només de les institucions catalanes.

A.Orte ha dit...

Sí, però em temo que voldran gestionar el tema igual que FFCC i no és el mateix: les vies es compartiran amb trens de RENFE, qui tindrà preferència??? Aquest tema és fonamental en determinades zones, principalment a la línia del Garraf.

David ha dit...

Ja ens les podem imaginar les condicions: tal qual estan les vies i quatre duros per tapar la boca... I llavors el desgast se l'endurà la Generalitat. Molt espavilat el nano, però ja no col·la.