dilluns, 16 de juliol de 2007

Basté presentarà els matins a Rac1

Els que seguim aquesta emissora de ràdio des de gairebé els seus inicis ens ha sobtat que ara, en el seu millor moment, el presentador del programa del matí, Xavier Bosch, ha decidit marxar per poder-se dedicar a altres coses (alguns diuen que a escriure llibres, d'altres diuen que marxa al món del teatre).
El seu substitut, a l'igual que fa tres anys, prové d'esports. És en Jordi Basté, un dels elements fonamentals per entendre la millora d'audiència de la cadena, gent que provenia de Catalunya Ràdio. Als que ens agrada el seu programa de nit per ser poliesportiu, no només de futbol, ens resultarà difícil igualar-ho. Molta sort a tots dos, jo seguiré confiant en l'emissora perquè és l'única que m'ha enganxat, Catalunya Ràdio mai m'ha agradat a excepció del programa del Tardà i d'en Clapés quan hi era.

1 comentari:

David ha dit...

Com a oient de Rac1 estic una mica sorprès, ja que havien arribat a posicionar-se com una alternativa seriosa a Catalunya Ràdio. 300.000 oients es diuen ràpid en una ràdio que va començar de 0 fa poc més de set anys.

Una cosa que m'agrada d'en Bosch és que donava obertament la seva opinió personal. No sé si això haurà desagradat a més d'un de les altes esferes i l'hagi forçat a l'exili... Hi ha qui parla que li espera un alt càrrec a la Corpo... També pot ser que acabis odiant haver-te de llevar cada dia a les 4 del matí... De tota manera, per l'entrevista que li van fer ahir, i per la seva actitud aquests dies, no crec que li hagin ensenyat la porta.

En quant al Basté, em costa veure'l al programa del matí, tot i que és veritat que en Xavier Bosch i el mateix Antoni Basses venen del món del futbol, o més concretament de la galaxia Puyal.