dimarts, 24 de juliol de 2007

Apagada: Foment del Treball Nacional no es pronuncia

Curiosa actitud la de Foment, que ha decidit no recolzar iniciatives a Consells en els quals formen part. Aquestes notes de premsa denuncien la falta d'inversió, lamenten les pèrdues dels sectors afectats i les molèsties de les persones i demanen que s'acceleri la connexió amb França, frenada perquè ICV segueix amb la seva idea de seguir funcionant amb molins d'aigua i de vent.

És a dir, res que no sigui protegir els seus dos grans gremis afectats. El de comerç (M.A. Fraile) i el de Restauració (G. Farràs) individualment han estat molt actius.

A l'hora de demanar explicacions per aquest rebuig a la iniciativa de demanar solucions a llarg termini no ho deixen clar, però e´s evident que el passat del seu president, Joan Rosell, antic president de Fecsa, té alguna cosa a veure.
Recomanaria aquests dos sectors que s'adhereixin a Pimec, que em sembla que en aquests temes no ha de fer equilibris entre els grans empresaris i els que prenen més riscos en aquests casos.

1 comentari:

David ha dit...

És molt trist que el màxim representant d'un organisme posi per davant els seus interessos personals davant dels del col·lectiu al que ha de representar. Però més trist és que això s'accepti d'una manera tan natural i que ningú plantegi la més mínima oposició. Amb un empresariat així no es pot anar enlloc.