dimarts, 12 de juny de 2007

Símptomes de recuperació a les TVDes de l'any 2000 tenim un allau de telescombraria a les nostres televisions, ens envaixen programes del cor. En les darreres setmanes estic començant a detectar símptomes de millora en l'actitud de molta gent: A tu lado i Dolce Vita abandonen per falta d'audiènciai unes quantes querelles criminals que estan als jutjats i que pagaran els col·laboradors de forma individual. Tampoc li va bé als formats de vida en directe: la Casa de tu vida va durar 2 o 3 setmanes, supervivientes ben just déu tenir share només 1 dia a la setmana, Factor X tenia més audiència els dies que mostraven els frikies que es presentaves en comparació amb els dies que fan actuacions.

Per la vessant positiva, 4 sèries de qualitat: Herois (magnífica), House, Prison Break i CSI i el Polònia. I si algú prefereix el producte d'aquí, dues nits garantides per Ventdelplà. No incloc en les sèries de qualitat la Via Augusta,que em sembla una obra de teatre mal plantejada, feta barata (no hi ha exteriors) i amb unes trames que si adaptèssim a l'edat mitjana no caldria modificar cap guió.
Ja no és necessari veure els formats GH i Dolce Vita si es vol estar distret en prime time!!! Llàstima que a l'estiu moltes d'aquestes sèries pararan i no tornaran fins gener!!

4 comentaris:

endora ha dit...

Tv3 sempre ha estat l'excepció, crec que estaràs d'acord. Les seves sèries ,tant les més casolanes, com les més internacionals, tenen un respectable apunt de discreció i seriositat, tant si parlem de programes d'humor (Polònia) com d'informatius, altament reconeguts com el premiat "30 minuts" etc.. o la Nit al Dia de la Terribas.
Aquí volia arribar per aconsellar-vos un passeig de menys d'un minut per la seva web d'avui on veureu i escoltareu unes paraules d'en Saura; per cert paraules balsàmiques, per la serenor i seguretat que transmeten, davant la crispació que el tema del famòs i malaurat video havia aportat.
El 33, un altre canal per quedar-si sobre tot quan passen "El nan roig" i altres perles.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tú. Jo només tinc temps de veure televisió a la nit i mentres abans veia només Ventdelpla i Polonia ara he passat a disfrutar també d'Herois. És un tipus de sèrie al que no havia estat mai acostumada però està prou bé. El problema que trobo majoritariament a la programació nocturna són els horaris. Jo em veig incapaç de seguir cap tipus de programa o sèrie que no acabi a una hora decent.

M. B. N. ha dit...

Ep... t'has deixat nip tuck que, pel meu gust, està al nivell, en un altra format, és clar, del d'Herois!

end ha dit...

Les sèries estan substituin el passi per les televisions públiques i les privades sense pagament de bones i interessant pel.lícules. Cada vegada l'estoc és més gran i caldria pensar que no tothom té accès ni ganes d'utilitzar les noves tecnologies i "baixar-se" del buscador allò que altres ja tenen. A barcelona televisió, per exemple, cada dia repossen un relatat hickonià, abans del telenotícies nit, aixeco la copa i brindo per aquesta televisió i el risc de les pelis que escull i exposa.