dilluns, 28 de maig de 2007

Un gran restaurant japonès


Treballar a Plaça Catalunya té alguns avantatges, sobretot per compaginar la vida personal i laboral. Quan tinc reunions tot queda a mà i fins i tot em puc dedicar unes hores a llegir fent temps.
Però un dels temes que està pitjor és menjar. Varietat n'hi ha molta, però qualitat poca. O són cars (menús per sobre dels 15 euros) . Estava cansat de males digestions, d'olis refregits i de Burger Kings Un dia de tant en tant sempre agrada, però no com a norma general.
Avui he descobert un d'aquelles excepcions a la zona. Està a un dels dos carrerons que surten de C/Fontanella fins el carrer comtal (entre Urquinaona i Pl. Catalunya). El restaurant es diu Machiroku. Té 6 menús per triar, el de Sushi, amb Sopa i amanida+postre= 10 euros.
No és el típic japonès amb gran decoració. És senzill, agradable, poc sorollós.

He mirat la carta i té pinta de poder sopar de carta molts plats per menys de 15 euros. Altament recomanable a un barri amb molts problemes per trobar un restaurant en condicions.

3 comentaris:

David ha dit...

Et recomano també el restaurant L'Oliva, que està al carrer Jovellanos, entre Tallers i Pelai. Tenen un menú una mica per sobre els 10 euros que està força bé i és força saludable.

Anònim ha dit...

Serà qüestió d'anar a tots dos.

A.Orte ha dit...

Per aquella zona tampoc està malament el Cent Focs, a Balmes amb Ronda Universitat, però sol tenir força cua .Al davant hi ha un xinès que alguns diuen que és digne.