dilluns, 21 de maig de 2007

Trias diu que incorporarà experts al seu equip

En Trias comenta que incorporarà persones expertes de la societat civil en el seu equip de treball, amb l'objectiu de "legitimar" davant de la societat algunes de les polítiques que decidiria en cas que fos alcalde.
A priori em sembla una bona iniciativa, gairebé pròpia d'un neo-arribat a la política. Malauradament és un món ple de favors a canvi de lleialtat. És possible que els millors sociòlegs, arquitectes, economistes o gestors d'informació treballin a un gabinet de forma permanent??? no ho crec, no crec que deixin les seves feines. En cas que es refereixi a tenir-los com experts de capella, com fa el Subirats amb les polítiques socials del seu amic Ricard Gomà, llavors la concepció d'equip seria extramadament àmplia.

Vull veure organigrames i la situació d'aquests experts en el mateix. Tots els partits tenen gent de confiança més o menys a prop. Per cert, ara que ell diu que és socialdemòcrata... els experts seran de la ideologia predominant a CiU o seran socialdemocràtes. Si és així, ¿¿acceptaran treballar per un partit de caire liberal-conservador encara que el que mana sigui de la branca SD?