dimarts, 22 de maig de 2007

Els altres encaputxats

Tinc molt interès en escoltar els caps de llista a l'Ajuntament en una arena (la universitat) en la qual sovint són ells mateixos, es sinceren i es treuen una bona part de la seva vessant de polítics. Vaig anar a escoltar Portabella, Mayol i Trias a ESADE, avui tenia pensat escoltar l'Hereu a la UPF, però han suspès l'acte perquè no es podia garantir la seguretat al saber que uns grups tenien pensat entrar amb pancartes i altres objectes.

Sembla que no tots els caps de llista poden opinar d'igual forma. Els caps de llista d'IC i ERC van sense gaires problemes a la UPF en totes les eleccions. Amb els de CiU, alguns crits sense gaire importància. Ara bé, no entenc com és que els candidats del PSC, PP i C's són escridassats, reben visites de personatges que els diuen que no són benvinguts a la Univeritat,etc.

Avui participava Jordi Hereu a la UPF. Cap indicació a CampusGlobal, cap indicació al web, segurament per propi desig dels organitzadors, un grup d'estudiants socialistes que no conec però que m'han explicat que no poden penjar res perquè les coses duren minuts.

Em sembla veritablement lamentable que a una universitat pública no es pugui escoltar tothom, lamentable que algunes persones hagin d'amagar la seva ponència,que en lloc d'anar 100 interessats acabin anant 30.

A la UPF ha intervingut Otegi i no ha passat res, al contrari, se'l va aplaudir. Però no pot intervenir José Montilla, Alberto Fernández Díaz o Duran i Lleida. És intolerable que les joventuts d'alguns partits, coneixent aquestes actituds no les denunciïn, i intolerable que algunes associacions d'estudiants rebin subvencions per fer activitats a la universitat que es basen en l'extorsió i la impossibilitat a que d'altres pengin cartells (com ells) al pati, perquè jo he vist com s'han despenjat cartells d'algunes associacions com és Jove empresa Fabra, els bíblics i NexeSocialista.

1 comentari:

David ha dit...

Crec que comença a ser hora que la comunitat universitària en general, i els seus gestors en particular tinguin tolerància zero envers actituds i personatges que no respecten els drets dels altres. Em consta que hi ha un consens que així sigui, però que també fa besarda el concepte "prohibir" i el concepte "sancionar".